Kipfilet met Champignons en Paksoi
Ben je op zoek naar een snel, makkelijk én gezond recept?
Dan is deze perfect voor jou! Lekker tijdens de koolhydraatarme programma's
Maak het passend in de andere programma's door een koolhydraatrijke bron toe te voegen zoals zilvervliesrijst, volkoren couscous, quinoa, bulgur, volkoren macaroni, aardappelen of zoete aardappelen.
Het recept is bedoeld voor 1 persoon
Ingrediënten:
1 eetlepel olijfolie
125 gram kipfilet, blokjes
100 gram champignons, gehalveerd
100 gram paksoi, in grote stukken
1-2 theelepels gember
Peper naar smaak
125 gram kipfilet, blokjes
100 gram champignons, gehalveerd
100 gram paksoi, in grote stukken
1-2 theelepels gember
Peper naar smaak
Bereiding Kipfilet met Champignons en Paksoi
Verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak het vlees in 8 minuten bruin en gaar.
Voeg de champignons, paksoi en gember toe en wok nog 3-5 minuten.
Als de pan te droog wordt, voeg dan een scheutje water toe.
Breng het gerecht op smaak met peper.