Tilapiafilet uit de oven

415 kcal per persoon (4 personen)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Schil de aardappelen, was ze en snijd in gelijke stukken.
  • Kook de aardappelen in 20 minuten.
  • Schep de roerbakmix in een ovenschaal.
  • Dep de tilapiafilet droog en bestrooi met peper.
  • Fruit de ui 3 minuten in een halve eetlepel olie.
  • Voeg de tomatenblokjes en de laurierblaadjes toe en breng aan de kook.
  • Breng op smaak met peper.
  • Leg de tilapiafilet op de roerbakmix in de ovenschaal en schep de tomatensaus erover.
  • Zet de ovenschaal 35 minuten in het midden van de oven.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 700 gram aardappelen
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 450 gram roerbakmix
  • 2 laurierblaadjes
  • 600 gram tilapiafilet, onbereid
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • Peper
TOP