Straight away is DE manier om af te slanken.

Een uniek dieet van maaltijdvervangers.

Er wordt namelijk niet alleen gelet op calorieën, maar ook op de smaak en grondstoffen. Zo is Straight away een maaltijdvervanger die gezoet is met Stevia en dus geheel aspartaamvrij is!! We hebben producten die op een zuivere en verantwoorde manier geproduceerd worden en zijn daarom pH-neutraal, glutenvrij en lactosevrij. Juist door dit laatste hebben de producten een positieve invloed op de stoelgang. Tevens bevatten de producten een hoogwaardige eiwit, waardoor het verzadigingsgevoel vergroot wordt. En tot slot is het een zeer betaalbaar programma. De begeleiding is, bij afname van producten, gratis. Hier betaal je dus niet apart voor.

Straight away biedt heerlijke shakes verkrijgbaar in verschillende smaken, een aantal lekkere soepen, havermoutpap, verschillende repen en warme maaltijden zoals spaghetti, stamppot en chili con carne.

Omdat het fijn is om te kunnen variëren, wordt er voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe smaken.

De begeleiding draait niet alleen om de producten, afslanken is belangrijk, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Tijdens de begeleiding zullen we hier dan ook veel aandacht aan besteden. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden.

Dit maakt dat een gezond en slank lichaam bereikbaar is voor iedereen.

Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoord afslanken beter, lekkerder en leuker kan, maar bovenal een stuk sneller.

Het motto is dan ook

Straight away leuker, lekkerder en makkelijker!

Vetverbranding

Het lichaam slaat energie op in twee verschillende vormen: als vet en als koolhydraten (in de vorm van glycogeen).

Juist het vet wil je voorgoed kwijtraken, wanneer je op dieet gaat. Het lichaam zal echter eerst de opgeslagen koolhydraten gaan opmaken. Na ongeveer drie dagen is deze koolhydratenvoorraad op en moet het lichaam overgaan tot het gebruik van de andere energievoorraad, het overtollige vet. De toestand waarin het overtollige vet wordt verbrand, noemt men vetverbranding.

De vetverbranding heeft een aantal voordelen:

  • Het brengt een gevoel van welzijn teweeg
  • Het hongergevoel neemt aanzienlijk af
  • Je krijgt veel meer energie

 

Het gebrek aan honger maakt het gemakkelijker om de verleiding te weerstaan om iets te eten.

Bovendien geeft het u het gevoel de situatie in de hand te hebben.

Deze voordelen, gekoppeld aan het gewichtsverlies en meer energie, maken het u gemakkelijker om met het dieet door te gaan.

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP