Roerbakgroente met kip

416 kcal per persoon

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 200 ªC.
  • Meng de aardappels met het paprikapoeder en peper en bak deze circa 25 minuten in de oven.
  • Verhit de olie in een wok, roerbak de ui en de aubergine ongeveer 5 minuten, zodat ze zacht worden.
  • Voeg de courgette, champignons, knoflook, tomaat en tomatenpuree toe, eventueel een scheutje water zodat het kan stoven, ongeveer 10 minuten.
  • In een andere pan de kipfilet gaar bakken.
  • Voeg de reepjes kip toe aan de groenten en roer alles even om
  • Serveren met verse basilicum blaadjes.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 100 gram champignons, in plakjes
  • 1 ui, in ringen
  • 100 gram courgette, in plakjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 50 gram aubergine, in plakken
  • 175 gram aardappels
  • 1 tomaat, in blokjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook,
  • geperst Peper
  • 120 gram kipfilet, in reepjes
  • 1 takje verse basilicum
  • 1 eetlepel tomaten puree
TOP