Pasta met Tonijn

390 kcal per persoon

Bereiding:

  • Kook de penne in ruim water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Breng de tomatenblokjes aan de kook met de knoflook en de paprika.
  • Draai het vuur laag en strooi de rozemarijnnaaldjes boven de pan.
  • Laat de tomatensaus 10 minuten zachtjes doorkoken.
  • Schep de kappertjes en de tonijn met peper naar smaak door de saus en verwarm nog 3-4 minuten.
  • Verdeel de pasta over vier kommen of diepe borden en schep de saus erop.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 50 gram penne volkoren (onbereid)
  • 1 takje rozemarijn
  • 100 gram tomaten, in blokjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 teen knoflook, in plakjes
  • 1 blikje tonijn op water (à 185 gram), uitgelekt en in stukjes
  • 1 paprika, in reepjes
  • Eetlepel olijven Peper
TOP