LOGIN
HOME
STRAIGHT AWAY
Programma’s
COACHES
Sandra van der Horst
René van Huis
Jose van der Keur
Marieke Kiewied
Marieke van der Valle
Thea de Vries
Kim van Huis
Saskia Kalmeijer
Sylvia Wever
Saskia de Vries Huisman
Wendy Hoogerbrug
SUCCESVERHALEN
RECEPTEN
Recepten 900-1050 kcal
Recepten 1200-1500 kcal
Sauzen & Dressings
DISCIPLINES
Magic White
TEI System
Cryolipolyse
CONTACT
NIEUWSBRIEF
Bloemkool Nasi (vegetarisch)
276 kcal per persoon
Bereiding:
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en vermaal deze in de keukenmachine tot rijstformaat
Snijd de halve prei in de lengte in vieren en vervolgens in kleine blokjes
Snipper de ui
Verwijder de pitjes uit de rode peper en snijd hem fijn
Snijd de rode paprika in blokjes
Fruit de ui in een beetje olijfolie, voeg de prei en paprika toe en bak dit 5 minuten
Verwarm ondertussen een de olijfolie in een steelpan en doe de eieren erbij, blijf roeren zodat je scrambled eggs krijgt
Doe de helft van de kruiden bij de groenten en bak deze een paar minuten mee
Haal de groenten uit de pan en bak de bloemkoolrijst 2 minuten op hoog vuur
Zet het vuur uit en roer de groenten, de scrambled eggs en de rest van de kruiden door de bloemkool
* foto's van de recepten kunnen afwijken
Ingrediënten:
2 gebakken eieren
100 gram bloemkool
1
k
leine ui
150
gram prei, paprika, snijbonen, champignons, rode peper.
1 theelepel
S
traight away bouillon
.
1 theelepel
paprika-,
kerriepoeder
Terug naar recepten
TOP
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Ok