365 kcal per persoon (2 personen)

420 kcal per persoon

Bereiding:

  • Krieltjes koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Peultjes wassen en schoonmaken.
  • Bosui schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
  • In hapjespan olijfolie verhitten.
  • Wortels circa 3 minuten zacht bakken.
  • Straight away bouillon, bosui, peultjes en 250 ml water toevoegen.
  • Kabeljauw in vier gelijke stukken verdelen en bestrooien met rozemarijn
  • Vis en groenten afgedekt in circa 10 minuten gaar stoven.
  • Op smaak brengen met peper.
  • Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien.
  • Vis serveren met groenten en krieltjes.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 350 gram krieltjes
  • 1 theelepel Straight away bouillon
  • 150 gram peultjes
  • 200 gram kabeljauw
  • 2 bosuitjes
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 2 eetlepels vloeibare boter
  • Theelepel rozemarijn
  • 200 gram wortels
TOP