Kabeljauw met pasta

420 kcal per persoon

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Bestrooi de vis met peper
  • Bestrijk met de pesto en leg in een ingevette ovenschaal.
  • Bak de uienringen in de olie in 5 min. lichtbruin.
  • Voeg de knoflook toe en bak deze 1 min. mee.
  • Voeg de tomaten en paprika toe en schep dit mengsel op de vis.
  • Bak de vis in het midden van de oven in 15 min. gaar.
  • Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • Bestrooi de vis met peterselie en peper.
  • Serveren met de pasta

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 120 gram kabeljauwfilet, in grote stukken
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 70 gram pasta (droog gewicht)
  • 5 tomaten, ontveld, gehalveerd
  • 1 theelepel pesto
  • Rode en gele paprika’s
  • ½ ui, in halve ringen
  • 1 takje peterselie, fijngesneden
  • 1 eetlepel olijfolie Peper
TOP