Groenteballetjes met salade van tuinerwten

435 kcal per persoon (4 personen)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  • Verdeel de aardappelpartjes over de bakplaat en bak onder in de oven 15-20 minuten.
  • Voeg na 10 minuten de groenteballetjes toe.
  • Schep af en toe om.
  • Breng een laagje water aan de kook.
  • Voeg de tuinerwten toe.
  • Kook 5 minuten en houd daarna de erwten onder de kraan in een vergiet.
  • Snijd de radijs in plakjes.
  • Meng de ui en de helft van de munt door de yoghurt en breng op smaak met peper.
  • Meng de tuinerwten met de radijs en de rest van de munt.
  • Voeg 2-3 eetlepels yoghurtsaus toe.
  • Verdeel de salade en de groenteballetjes over 4 borden.
  • Serveer met de aardappels en de rest van de yoghurtsaus.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 600 gram aardappelpartjes, gekruid
  • 3 takjes verse munt, fijngesneden
  • 480 gram groenteballetjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 450 gram tuinerwten
  • 150 gram magere yoghurt
  • 2 bosjes radijsjes
TOP