Gegrilde koolvis met tomatensaus

400 kcal per persoon

Bereiding:

  • Meng de tomaten, de augurken, paprika en de ui in een schaal. Voeg de dressing en peper naar smaak toe.
  • Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron.
  • Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.
  • Bestrijk ondertussen de koolvis met de olie en bestrooi met peper.
  • Verhit een grillpan en gril de vis in 5 min. per kant goudbruin en gaar.
  • Serveren met de gepofte aardappelen en de salsa.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 125 gram koolvis 1 eetlepel sladressing naturel
  • 100 gram tomaten, in stukjes 1 grote kruimige aardappel, schoongeboend
  • 1 gele paprika, in stukjes 1 eetlepel olijfolie
  • 60 gram augurken, in stukjes Peper
  • 1/2 ui, fijn gesnipperd
TOP