Wendy Hoogerbrug

Praktijk Waddinxveen

Limaweg 55
2743 CC Waddinxveen

06 36 27 32 71

wendy@gewichtsbeheersingvanatotz.nl
 

"Vet eten is dan toch een soort secret pleasure"

Ken je dat, je bent 21-22 jaar, loopt door de stad en alle kleren op de paspop zien er zo leuk uit. Dan zegt het stemmetje in je hoofd “neeehh jij bent toch niet zo dun als die pop, dus dat gaat jou toch niet staan”. Ergens wist je dat het stemmetje in je hoofd gelijk had en liep je door.

Dit is één van de vele voorbeelden, elke dag werd je er weer geconfronteerd met de te dikke en ongelukkige jij. Dan komt het stukje, je weet het wel maar je kan het niet. Tenminste dat denk je, je accepteert hoe je eruit ziet. Omdat er toch ergens die onzekerheid blijft, blijf je eten en vaak minder gezond dat eigenlijk zou moeten. Juist dan denk je “Oohh… McDonalds, beter van niet” en dan komt dat stemmetje weer die zegt “I don’t give a shit” en daar ga je!! Naar de Mac. Vet eten is dan toch een soort secret pleasure.

Ineens zag ik het licht, ging die knop om. Ik ben op internet gaan zoeken naar totaal iets anders, iets onder begeleiding. Al het andere wat ik had geprobeerd, of tenminste een poging op deed werkte toch niet. Na het zien van het dieet van Straight away en Gewichtsbeheersing van A tot Z was ik om. Iets waarbij alle verleidingen weg waren van het toch nog even iets extra toevoegen aan je maaltijd. Ik heb me aangemeld en een week later, daar zat ik dan, aan het bureau bij René. De vraag die ik me nog heel goed kan herinneren “Wanneer wil je beginnen?!”. Mijn antwoord: zo snel mogelijk! Dat was op woensdag de 8e. U raadt het al, donderdag 9 maart 2017 was dag 1!
De kilo’s vlogen eraf. Het is motiverend en de complimenten zijn onbetaalbaar. Ik ging me steeds gelukkiger voelen.

Eind oktober zat ik op MIJN streefgewicht! 22,2 kg eraf.

Ik had nog een hele weg te gaan en was er nog lang niet. Niet alleen qua opbouwen maar ook in het vertrouwen in mezelf, dat ik het ook alleen kan. Mezelf houden bij de nieuwe ik. Maar onder begeleiding van een coach kun je dit, daar ben ik wel van overtuigd geraakt.

Ik begon het zo interessant te vinden dat ik gestart ben met de opleiding Gewichtsconsulent. Hoe leuk is het dan dat ik nu op 1 januari 2019 mijn eigen praktijk van Gewichtsbeheersing van A tot Z in Waddinxveen ga starten om jouw hetzelfde gevoel te geven als ik heb gekregen, baas over je eigen lichaam zijn.

Wil jij dat ook? Maak dan snel een afspraak!

Wendy Hoogerbrug
06 36 27 32 71

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP