Thea de Vries

Thea de Vries

Praktijk Lemmer en Joure

Lijnbaan 7b
8531JM Lemmer

Voltahof 3
8501 XP Joure

06-20617744

thea@gewichtbeheersingvanatotz.nl

"Toeval bestaat niet!"

Op 2 september 2015 heb ik de beslissing genomen om eindelijk voor de allerlaatste keer een poging te doen om af te vallen.

Via mijn partner hoorde ik enthousiaste verhalen van zijn collega’s die bezig waren met een dieet, Straight away, wat wel zou werken. Iedereen viel vele kilo’s af, waren zeer tevreden EN zonder hongergevoel. Dit leek mij te mooi om waar te zijn en was een beetje sceptisch, het zoveelste wonderdieet. Na jaren van jojo-en, alle diëten te hebben gevolgd die er zijn, en vervolgens weer te eindigen in maat 48 had ik er een hard hoofd in dat het deze keer wel zou lukken. Maaltijdvervangers? ook niet mijn ding.

Maar niet geschoten is altijd mis dus heb ik contact opgenomen met Gewichtsbeheersing van A tot Z in Heerenveen.

Gelukkig kon ik snel terecht bij coach José van der Keur in Heerenveen want als ik iets in mijn hoofd heb moet het ook direct gaan gebeuren. Tijdens de intake werden mijn doelen besproken en voor de grap zei ik dat ik binnen 2,5 maand eigenlijk wel 20 kilo zou willen afvallen omdat we een leuke cruise zouden maken en ik eindelijk wel eens in een badpak zou willen passen zonder me te schamen voor mijn figuur.

Toen José mij vertelde dat dit best wel zou kunnen gaan lukken en dat ook serieus meende ben ik er vol voor gegaan.

Met het 600 programma van Straight away ben ik inderdaad 20 kilo afgevallen in 2,5 maand tijd. Soms was het wel eens wat moeilijk (feestjes, verjaardagen en andere gezellige excuus dingen, ik ken ze echt allemaal) maar het resultaat, de focus op mijn doel en de geweldige begeleiding van José maakten mij sterk genoeg om verleidingen te weerstaan. De producten zijn heerlijk, vullen prima en met veel variatie dus goed vol te houden.

Met het verliezen van de kilo’s merkte ik ook dat mijn kwaaltjes zoals chronische rugpijn, zere knieën en ander ongemak verdwenen. Mijn lichaam voelde zo goed dat ik zelfs kon stoppen met het nemen van medicijnen tegen de pijn en dat is natuurlijk een geweldige winst.

thea-de-vries-web

Op 22 november 2015, 20 kilo lichter heb ik een geweldige 10 daagse cruise-vakantie gehad en tijdens mijn vakantie het Straight away programma 1200 gevolgd. Tijdens de allinclusive reis was bewust eten met de Straight away producten als aanvulling een positieve ervaring. De behoefte om “helemaal los te gaan” was er dan ook niet. Gezellig en leuk is zoveel meer dan alleen maar eten en drankjes.

Tot mijn grote verrassing was ik tijdens het eerste weegmoment na de cruise bijna 2 kilo afgevallen, dat is leuk terugkomen, en motiveerde mij ook om de laatste 10 kilo af te vallen. In januari 2016 was het zover, mijn doelen bereikt en klaar met afvallen. Toen kwam de stabilisatiefase, beetje onzeker en bang om weer te groeien ben ik hieraan begonnen.

Met de goede begeleiding van mijn coach ging het prima en ben ik vanaf dat moment gewoon stabiel in mijn gewicht gebleven. Lekker kunnen sporten en bewegen zonder beperkingen. Kleding kopen in een maat die in alle winkels te krijgen is. Zo leuk om te ervaren.

Van 103 kilo naar 73 kilo en je zo goed voelen dat is iets wat je iedereen gunt die met overgewicht worstelt.

Omdat ik als ervaringsdeskundige me heel graag wil inzetten voor mensen die dit ook willen bereiken heb ik dit aangegeven bij Gewichtsbeheersing van A tot Z en nu komt de zin waar ik mijn verhaal mee ben begonnen.

"Toeval bestaat niet"

Hoe geweldig is het dat ik 1 jaar na mijn kennismaking met Straight away per 1 september 2016 in Oosterwolde als gewichtsconsulente ben begonnen. Later uitgebreid naar Joure en nu is Oosterwolde omgeruild voor Lemmer.

Een heerlijke uitdaging om met een geweldig product jullie te mogen helpen en te coachen naar een nieuwe levensstijl.

De motivatie zal voor iedereen anders zijn, de reis naar het einddoel een leerproces van bewustwording en verandering, maar het doel is voor iedereen hetzelfde:  voor altijd weg met de overtollige kilo’s!

Thea de Vries
06-20617744

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP