Sylvia Wever

Praktijk Gouda

Keerkring 6
2801DG Gouda

06-13468466

sylvia@gewichtsbeheersingvanatotz.nl
 

Welkom! Je eerste stap naar een gezond gewicht is gezet!

Ook ik heb diezelfde stap ooit gezet. Nu voel ik me vitaal, energiek en sportief. Dat was ik voor die tijd ook wel, maar sleepte wel zo’n 10 kilo extra mee!Dat scheelt echt een berg. Het is mooi nu te kunnen zeggen dat wat ik in leeftijd ben gegroeid, ik in gewicht verloren ben. En dat houd ik ook zo!

Mijn naam is Sylvia Wever (1968), jullie coach bij Gewichtsbeheersing van A tot Z, Keerkring 6 te Gouda.

Ik ben klein van stuk, altijd al geweest! Daarnaast was ik daarbij ook altijd wat ‘voller’ dan de rest in mijn omgeving. Even los van het feit of het overgewicht betrof, was ik er altijd wel mee bezig. De jaren verstreken, ik werd ouder, moeder en ik werd zwaarder.De kilo’s kwamen er geleidelijk bij maar gingen er niet meer vanzelf af. Diverse diëten verder kwam ik tot het besef dat dit jojo-spel niet echt hielp en dat het echt beter zou zijn eens en voor altijd korte metten te maken met die extra kilo’s.

Dat is mij gelukt en ik ben er echt heel blij mee!

De weg was niet altijd even gemakkelijk, maar uiteindelijk leef ik nu in een gezond lichaam en dito geest.De smaakvolle producten van Straight Away, gerichte coaching en de diverse programma’s inclusief het vervolgprogramma, hebben mij geholpen mijn doel te bereiken. Als dit bij mij helpt, dan is dit zeker ook voor jou weggelegd. Graag help ik je hierbij. Als ervaringsdeskundige met een brede coach achtergrond weet ik als geen ander wat je te wachten staat; ‘naast heuvels en hobbels, vooral successen en overwinningen!’ Ik help, begeleid en denk met je mee, maar het is jouw plan en uiteindelijk jouw overwinning!’

Ben je er klaar voor? Neem dan de volgende stap!
Bel of mail voor een afspraak! Ik zie je bij Gewichtsbeheersing van A tot Z!

Sylvia Wever
06 13 46 84 66

 

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP