Saskia Kalmeijer

Praktijk Gouda

Wilhelmina van Pruisenlaan 139
2807 KH Gouda

06-82282278

saskia@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

 

Hallo allemaal,

ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Saskia Kalmeijer,getrouwd en woon in Gouda.
Sinds half september 2017 ben ik begonnen als coach bij Gewichtsbeheersing van A tot Z in Gouda Goverwelle.

In mijn praktijk begeleid ik mensen naar een gezonder gewicht en betere eetgewoonten. Afvallen is meestal niet moeilijk maar op gewicht blijven vaak wel. En wie wil afvallen wil dat vaak zo makkelijk en zo snel mogelijk doen.  Uit ervaring weet ik dat dat zeker kan met de maaltijdvervangers van Straight away.

Bij mij waren er in de loop van jaren wat kilo's bijgekomen waar ik niet blij mee was. Dankzij de positieve verhalen van mensen uit mijn omgeving, heb ik een afspraak gemaakt bij René. En zo ben ik in 2015 zelf 18 kilo afgevallen. Het is een heel duidelijk en compleet dieet. Je neemt de maaltijdvervangers gewoon mee in je tas en je hoeft geen calorieën te tellen.
Heb je het gewenste gewicht bereikt dan ga je rustig opbouwen naar gewone voeding. Om zo dus over te gaan op een gezondere leefstijl waarbij je leert om te gaan met de moeilijke momenten en je bewust bent van wat je eet.

Of je nu 5 of 50 kilo wil afvallen, ik wil je er graag bij helpen!  Een gezonder gewicht zorgt er ook vaak voor dat een hoge bloeddruk daalt, en dat het cholesterolgehalte daalt. Zonder die extra kilo's heb je veel meer energie en krijg je meer zelfvertrouwen.

Wil je meer weten bel me voor een afspraak.

Tot snel!

Saskia Kalmeijer
Tel: 06 82 28 22 78

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP