Sandra
van der Horst

Sandra van der Horst

Praktijk Waddinxveen en Oosterwolde

Limaweg 55
2743CC Waddinxveen

 Schapekamp 18
8431 JB Oosterwolde

06 23 15 58 00

sandra@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

"Afslanken kent veel emoties"

Mijn overgewicht had geen bijzondere oorzaak maar was voor mij wel heel belangrijk om aan te pakken. Te veel eten en te weinig beweging maakten mij 10 kilo te zwaar.

Omdat ‘mijn voorbeeld van afslanken’ bij mij thuis rondliep (lees het verhaal van René, mijn man) wist ik dat afslanken met shakes een heel goede keus was. De 10 overtollige kilo’s was ik in 6 weken kwijt en ik wilde graag andere mensen laten kennismaken met deze razendsnelle manier van afslanken.

Sinds 2010 ben ik gewichtsconsulent geweest in Heerenveen, Joure, Lemmer en Gouda. Op dit moment ben ik jullie coach in Waddinxveen en Oosterwolde.

Wij (van Gewichtsbeheersing van A tot Z) merken dat het ‘op gewicht blijven’ na het dieet het belangrijkste deel van het traject is geworden. En juist in dat deel helpen we je!!

Het toenemen van gewicht heeft namelijk bij iedereen een andere oorzaak en gewichtsbeheersing is niet vanzelfsprekend als je deze oorzaak niet herkent.

Afslanken kent veel emoties en natuurlijk wordt ik er ook heel blij van als er weer iemand, intens gelukkig, nieuwe kleding moet gaan kopen, omdat de veel te grote kleding niet meer past!

Dus…… maak een afspraak en vertel jouw verhaal. Ik help je om er een succesverhaal van te maken!

Sandra van der Horst
06 23 15 58 00

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP