René van Huis

René van Huis

06-25082689

info@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

Vanaf nu zeg ik: "Kan niet, bestaat niet" (november 2008)

Zoals veel mensen met overgewicht, heb ik in de afgelopen jaren meerdere diëten geprobeerd. Helaas zonder succes omdat ik het niet lang genoeg vol kon houden of weer terug viel in mijn "oude gedrag".

Via een kennis ben ik in aanraking gekomen met het "Shaken". Dat wilde ik ook!!

Na een gesprek met de coach ben ik nog enthousiaster geworden en ben ik op 5 augustus 2008 de strijd met mijn 140 kilo aangegaan.

In het dieet hoefde ik niet al teveel keuzes te maken, een shake, een soep, een reep of een pap en minimaal 3 liter water per dag. De eerste 3 dagen waren het moeilijkst, een behoorlijk honger gevoel deed mij twijfelen of dit het wel was, mede door de begeleiding van mijn coach heb ik toch doorgezet en daarna werd het steeds makkelijker.

Wat daarna met je gebeurt is ongelooflijk, na 2 weken..........10,5 kilo afgevallen!!

Hierdoor blijft de motivatie enorm hoog. Zo fanatiek als ik ben heb ik mijn gewicht per dag bijgehouden in een Excel sheet met een leuk grafiekje. Het grappige is, dat men na een maand nog niet echt kon zien dat ik 18 kilo was afgevallen.

Dat kwam eigenlijk de maand erna pas. Toen iedereen die mij een tijdje niet gezien had, met verbazing naar mij keek. Ik heb misschien wel 100 keer moeten uitleggen wat ik deed en hoe ik dit voor elkaar kreeg.

Na 3,5 maand had ik mijn streefgewicht gehaald en was ik 40 kilo afgevallen! Op zondag 23 november 2008 ben ik gestart met de opbouwfase. Daarna begon er een nieuwe uitdaging, mijn eetgewoonten aanpassen en meer bewegen, kortom een nieuwe levensstijl.

Aangezien het bij mij zo goed is gegaan en ik wist dat ik hier heel veel mensen mee kon helpen, ben ik eind 2008 zelf gestart als coach en heb ik de opleiding Gewichtsconsulent gedaan.

gaz-rene-dik-collage

We hebben met ons bedrijf Gewichtsbeheersing van A tot Z inmiddels praktijken in Waddinxveen, 2 praktijken in Gouda, Waddinxveen, 2 praktijken in Sneek, Bolsward, Joure, Heerenveen, Oosterwolde en Lemmer, waar we jullie willen begeleiden naar een nieuwe levensstijl.

Ook jou willen we graag helpen om hetzelfde te bereiken.

René van Huis
06-25082689

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP