Nyncke bij de Weg-Rollema

Praktijk Scharnegoutum

P.A. Glastra van Loonstrjitte 17
Scharnegoutum

06-12615123
 

Dag allemaal,

In 2013 ging bij mij het roer om. Door een advertentie van Straight away en Gewichtsbeheersing van A tot Z kwam ik in contact met René. De kilo`s waren er door de jaren heen stiekempjes bij gekomen. Het werd hoog tijd om daar weer eens wat aan te doen, het was dus niet de eerste keer dat ik aan het “diëten” ben geslagen! Met coaching van René en de maaltijden van Straight away ben ik 27 kilo afgevallen. De opmerking van René dat voeding, voeding moet zijn en geen vulling is mijn eyeopener geweest!

Wat ik heb gemerkt is dat de “nazorg” bij Gewichtsbeheersing van A tot Z heel belangrijk voor mij is geweest. Van Afhankelijk naar Zelfstandig! Ik blijf een gezond gewicht houden! En…. wat voelt dat goed!!
Ik ben Nyncke bij de Weg, getrouwd met Tjeerd, we hebben 2 zonen en we wonen in Scharnegoutum.
Mijn interesse in voeding en leefstijl was al aan het ‘groeien’ 😉 toen ik problemen had met mijn gewicht en gezondheid. Koken uit het kookboek van Rineke Dijkinga – weten van (H)eerlijk eten, werd een hobby van me.

Steeds bewuster deed ik boodschappen, bestudeerde ik de ingrediënten van producten met als gevolg dat ik geen pakjes en zakjes en zoveel mogelijk onbewerkt voedsel in huis haalde. Ik leerde, en leer nog steeds, dat voeding nodig is om je lichaam de nodige voedingstoffen aan te reiken zodat je gezond blijft, en niet om je behoeftes te vervullen. Ik leerde en leer nog steeds dat voeding dicht bij de natuur te halen valt. Ik leerde en leer nog steeds dat wat we nodig hebben volwaardige, lekkere voeding is die ons lichaam van de juiste bouw- en brandstoffen voorziet. Ik leerde en leer nog steeds dat 70% van alle gezondheidsklachten voeding gerelateerd is!

Een gevolg van de zoektocht naar kennis om mijn gezondheid positief te beïnvloeden, resulteerde in een opleiding van orthomoleculair voedingsadviseur. Hierin heb ik o.a. geleerd dat volwaardige voeding een belangrijke voorwaarde is van een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezond gewicht!

Toen ik vernam dat er een vacature van coach bij gewichtsbeheersing van A tot Z was, heb ik een sprongetje van blijdschap gemaakt. Hoe mooi is het om mijn passie in de praktijk verder te ontwikkelen. Als voedingsadviseur wil ik graag mensen helpen inzicht te krijgen in hun leef- en voedingspatroon. Een prachtige uitdaging, ik heb er ontzettend veel zin in! Jij ook? Dan ga ik jou graag ontmoeten in mijn praktijk!

“Kwaliteit van leven is afhankelijk van kwaliteit van voeding”

Nyncke bij de Weg- Rollema
Tel: 06-12615123

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP