Marieke
van der Valle

Marieke van der Valle

Praktijk Sneek

Westereems 4B
8602 CR Sneek

06-42601957

sneek@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

  • Op een feestje al het lekkers kunnen weerstaan en thuis “los” gaan?
  • Stiekem eten?
  • Gevoelens van schaamte, eenzaamheid en falen?

Mijn naam is Marieke van der Valle-de Haan en ik ben jouw coach bij Gewichtsbeheersing van A tot Z Sneek.

Herken je bovenstaande zinnen?

Ik ook…. als geen ander…

Alles al geprobeerd… met succes, dus afvallen…. Dat kon ik wel! Maar hoe kwam het dan dat ik steeds weer groeide? Na veel vallen en opstaan, kwam ik er achter dat waar ik mee aan de slag moest, verder ging dan afslanken op zich. Ik moest mijn patronen veranderen, mijn eetgewoonten, mijn omgang met eten. Ik kwam in contact met René en besloot de schaamte voorbij te gaan en aan de slag te gaan met mezelf.

Het besluit om te gaan bloggen op Facebook over mijn uitdagingen met mijn gewicht maakte me kwetsbaar. Vanaf dat moment kon namelijk de hele wereld lezen hoe ik me echt voelde, dus angst en onzekerheid waren groot. Ik kreeg echter zoveel positieve reacties van mensen die zich in mijn verhaal herkenden.

Ik werd sterker er sterker en ging, met behulp van René steeds meer kijken naar mijn patronen en valkuilen. De producten van Straight away ondersteunden mij en in drie fases ben ik in totaal 84 kilo afgevallen. Letterlijk de helft van mij is verdwenen!

Doordat ik had ervaren dat er veel meer voor nodig is dan “alleen maar” afvallen, om te komen waar je wilt zijn, ben ik de opleiding Gewichtsconsultent gaan doen. Na het halen van dit diploma ( 2015 ) kwamen de eerste mailtjes van mensen die ook graag aan de slag wilden en zo is Vrijvolmaakt ontstaan. Mijn eigen praktijk waarin ik mensen ben gaan begeleiden tijdens hun afvalproces, met gezonde voeding , maar vooral door te kijken naar patronen, valkuilen, wat heb je nodig om daar te komen waar je graag wilt zijn, maar ook… wat moet je ervoor laten…

marieke-voor-na

Toen René en Sandra mij begin dit jaar vroegen of ik wilde nadenken of ik coach wilde worden voor Gewichtsbeheersing van A tot Z locatie Sneek, voelde dat goed! Het geeft mij de kans iets terug te doen voor zoveel mensen die nog steeds worstelen. De combinatie met de producten van Straight away is voor mij ideaal, omdat ik zelf weet hoe de producten werken.

Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak te maken voor locatie Sneek, want natuurlijk is het zo dat jij het moet DOEN, maar ik zal je bijstaan en je begeleiden naar het beste eindresultaat voor jou!

Marieke van der Valle
06-42601957

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP