Marieke Kiewied

Marieke Kiewied

Praktijk Bolsward

Franekerstraat 3
8701 GB Bolsward

06-10866498

marieke@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

"Er zit veel tussen onze oren, daar moest ik mee aan de slag"

Goed dat je onze site bezoekt, waarschijnlijk betekent dit dat je iets wil veranderen in je leven. Een grote stap in de goede richting voor een gezondere en bewustere levensstijl.

Ook ik heb deze stap in 2013 gemaakt met een vervolg in 2014 en daar ben ik nog steeds erg blij mee. Van kinds af aan was ik altijd al het meisje met een maatje meer. Ook in mijn tienerjaren, pubertijd en na mijn twintigste. Dat vond ik natuurlijk niet echt leuk. Maar met veel (weg)lachen, altijd de vrolijke meid te zijn en voor iedereen altijd klaar te staan, sloeg ik mij er goed doorheen.

Door de jaren kwam er steeds iets meer kilo bij. Samenwonen: in 1 jaar 10 kilo erbij. Van drie zwangerschappen werd ik ook niet veel slanker. Op mijn top woog ik 105 kilo. Ik heb er veel moeite voor moeten doen om die overtollige kilo’s er af te krijgen, maar steeds stagneerde het op 90 kilo. Ik heb dan ook veel diëten geprobeerd en natuurlijk viel ik dan ook wel wat af. Helaas kwam het er ook weer aan na een tijdje en soms meer. Frustrerend en niet bevorderlijk voor je lichaam. Nu was ik er echt klaar mee, het was tijd voor mij, echt voor mij!

Na een aantal mensen te hebben gesproken die allemaal in een korte periode zo mooi slank waren geworden en mij vertelden dat zij dit bij Gewichtsbeheersing van A tot Z hadden bereikt, heb ook ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik dacht, als zij het kunnen, dan kan er ook 20 kilo vanaf halen.

Na een aantal mensen te hebben gesproken die allemaal in een korte periode zo mooi slank waren geworden en mij vertelden dat zij dit bij Gewichtsbeheersing van A tot Z hadden bereikt, heb ook ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik dacht, als zij het kunnen, dan kan er ook 20 kilo vanaf halen.

"Dag oude ik, welkom nieuwe jij!"

Mijn naam is Marieke Kiewied en ik ben jullie coach in Bolsward.

Al aardig wat diëten zijn bij mij de revue gepasseerd en zeker niet zonder succes. Maar na het diëten weer aankomen omdat je weer terug valt in je oude patroon, daar had ik nog nooit bij stil gestaan.

Ik was klaar voor weer een nieuwe poging. Ik sprak mensen met goed ervaringen met afvallen met shakes… Was dat wel wat voor mij? Maar toch de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Daar heb ik natuurlijk nooit spijt van gehad. Hier kwam ik er ook achter dat het niet even een paar “ shakies” zijn, maar complete maaltijdvervangers met alle voedingstoffen aan vitaminen en mineralen die een mens nodig heeft per dag. Honger tijdens het dieet heb ik eigenlijk niet gehad. Maar een gevecht in mijn hoofd om het eten, dat zeer zeker wel. Elke dag worden we in verleiding gebracht met allerlei eten. En daar moet je echt mee leren omgaan. Voor de een is dit makkelijker dan de ander, maar iedereen kan dit.

Tijdens het dieet wil ik je daarom ook inzicht geven van je valkuilen. We kennen allemaal het emotie eten en sommige de eetbuien. Hier moeten we stappen in zetten. Maar ook een van de  belangrijkste stappen  is dat we na het dieet bezig gaan met een gezond voedingspatroon. Een patroon die je in het dagelijkse drukke leven kunt volhouden. Want in je oude gedrag, daar willen we niet meer naar terug. Dag oude ik, welkom nieuwe jij!

Lijkt jou dit ook wat, maak dan gauw een afspraak en we gaan bekijken welk afvalprogramma het beste bij jou past. En samen maken we jouw succesverhaal!

Marieke Kiewied
06-10866498

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP