Kim van Huis

Praktijk Oosterwolde

Schapekamp 18
8431 JB Oosterwolde

06-50859915

kim@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Kim van Huis en ik ben 21 jaar oud.

Eind augustus 2015 ben ik begonnen met het volgen van het Straight away dieet. Ik wist dat dit dieet bij mijn ouders (Rene en Sandra) effect heeft had gehad en ik wilde dit dan ook heel graag doen om mijn overgewicht kwijt te raken. Na het gesprek waarin ik goed ben ingelicht wat de bedoeling is en hoe we het gingen aanpakken, ja WE, ik en mijn coach, ben ik begonnen met het dieet. Binnen 10 weken was ik 17 kilo afgevallen. Toen ik eenmaal op mijn streefgewicht zat, ben ik langzaam met normale voeding gaan opbouwen.  Tijdens dit proces heb ik ook heel veel gehad aan de steun van mijn coach. Hij vertelde mij dat ik, na het dieet, mijn voedingspatroon moest aan gaan passen en hoe ik dat het beste kon doen. Samen hebben we een plan gemaakt en zo ben ik het gaan doen. Ik ben nu ruim twee jaar verder en nog steeds op gewicht. 

Daar wilde ik iets mee doen!

Ik ben me verder gaan verdiepen in de gevolgen van overgewicht en de mogelijkheden om dit op te lossen en heb hier diverse opleidingen voor gevolgd. In 2017 ben ik mijn eigen afslankpraktijk begonnen in Wolvega waar ik ook cliënten begeleid met de producten van Straight away.

Omdat het erg druk is in de praktijk in Oosterwolde ga ik vanaf 1 oktober 2018 Sandra ondersteunen. Ik durf met jou de uitdaging aan, durf jij het ook aan?

En onthou....."a year from now, you will wish you had started today"

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP