José van der Keur

José van der Keur

Praktijk Heerenveen en Joure

Kattebos 75
8446 CP Heerenveen

Voltahof 3
8501 XP Joure

06-21225547

jose@gewichtsbeheersingvanatotz.nl

"Shakes….. dat is toch niets voor mij"

Fijn dat je mijn verhaal wilt lezen, ik stel me graag even aan je voor.

Ik ben José en ben jullie steun en toeverlaat bij Gewichtsbeheersing van A tot Z voor Heerenveen en Joure.

Gewichtsbeheersing is al jaren een groot onderdeel van mijn leven. Vanaf mijn 35ste tot mijn 48ste ben ik explosief gegroeid tot het voor mij, dramatische punt van 117 kilo. Met een lengte van 1.67 is dat echt geen pretje. Je schoenveters en voeten zitten ineens te ver weg, de trap is veel te lang en echt leuke kleren vinden lukt dan ook al niet meer. Een nachtje doorslapen was er niet ook meer bij.

Toen ik tijdens die slapeloze uren bedacht dat ik misschien toch maar aan een maagverkleining moest gaan denken werd ik heel verdrietig. Ik moest op dat moment ook aan die paar collega’s denken die met shakes kilo na kilo afvielen.

Shakes….. dat is toch niets voor mij en dat kost vast een hoop geld. Andere diëten hebben ook al zoveel geld gekost en kijk hoe ik er aan toe ben.

Of……………. zal ik het shaken als laatste nog een kans geven?? Als het niet lukt kan ik altijd die maagverkleining nog doen. Als mijn collega's het kunnen, kan ik het toch ook?? Dan toch morgen maar eens een afspraak maken en eens horen wat het allemaal inhoudt.

Zo kwam ik bij Gewichtsbeheersing van A(fhankelijk) tot Z(elfstandig) terecht en wat ben ik hier blij van geworden. Met de maaltijdvervangers van Straight away verdwenen de kilo’s week na week en in de afbouwfase leerde ik veel over mijn eetgewoonten. Wat ben ik blij dat ik deze beslissing genomen heb. Mijn 50ste verjaardag vierde ik in een strakke spijkerbroek en ik heb van elke minuut genoten.

Nu met 35 kilo minder om mee te slepen ben ik een gelukkiger en gezonder mens. Ik gebruik geen Cholesterolremmers meer, mijn schildklier medicatie is naar beneden bijgesteld, mijn bloedsuiker is weer uit de gevarenzone en ik kan weer bewegen.

Ook weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om dit gewicht te behouden, gelukkig is Gewichtsbeheersing van A tot Z er om me weer het goede pad op te sturen als ik dat nodig zou hebben.

Ik hoop van harte dat ik jou, dat steuntje in de rug mag gaan geven wat je nodig hebt om te gaan doen wat goed voor je is, afvallen en een gezond voedingspatroon opbouwen.

Tot snel bij Gewichtsbeheersing van A tot Z

Jose van der Keur
06 21 22 55 47

IK WIL GRAAG DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN

TOP