Biefstuk met sinaasappelsaus

400 kcal per persoon (2 personen)

Bereiding:

  • Pers de sinaasappel uit, verwarm het sap in een pannetje en roer de mosterd erdoor.
  • Kook de broccoli in ongeveer 4 minuten beetgaar.
  • Kook de aardappels.
  • Smelt de boter in een koekenpan en bak de biefstuk op hoog vuur aan beide kanten bruin.
  • Bestrooi de biefstuk met peper en verdeel deze over de borden.
  • Schep de broccoli en aardappel ernaast en schenk de sinaasappel over de broccoli en bestrooi met de walnoten.

* foto's van de recepten kunnen afwijken

Ingrediënten:

  • 1 sinaasappel 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 eetlepel grove mosterd 200 gram biefstuk
  • 400 gram broccoliroosjes Peper (vers gemalen)
  • 340 gram aardappels 1 eetlepel amandelen, grof gehakt
TOP